Oj oj... segt me uppdateringar var det här!

Jaa va ju över 1 månad sedan sist nu... kände fan att det börja va dags.

Har inte hänt så mycke sedan sist men några grejer kan jag ju ta upp få se!

 

Allting går bra på jobbet. Kämpar på som man bör! Har hoppat in och jobbat extra så ofta jag kunnat för att visa att jag verkligen inte har något problem med att jobba. Chefen verkar iaf vara nöjd över att ha mig där och han sa för någon dag sedan att det är roligt att ha en sån bra grupp där alla vill hjälpa till å se till så att allting fungerar. Vi är verkligen ett bra gäng där på blästringen!

Nästa nyhet är att jag ska fr.o.m Vecka 24 få börja med 2-skift. Vi ska få en till kille till blästringen och då kommer jag jobba paralellt emot honom! Ska bli mycket trevligt!

Men nog om det! Nu till annat!

 

Min cykel är nu fixad och jag drog en premiärtur till jobbet i Onsdags. Det är riktigt trevligt att cykla till jobbet. Ganska ont i skinkorna fick man men det där kommer man väl in i efter man cyklat någon gång till. Faktum är att det var så pass roligt så att jag börjat intressera mig lite för en fräsigare cykel. En sån där av typen asfalt-racer. Kändes verkligen att man skulle haft en sådan i en del tillfällen. Dels för att lättare kunna lägga distans på kortare tid och sen går det ganska tungt i en del uppförsbackar med en vardags-cykel. Skulle vara roligt att ha men just nu är det så mycket annat i mitt liv som kostar pengar så jag lägger det på is tills vidare. Jag har ju faktiskt en fin cykel som fungerar tills vidare!

Det är då helt säkert att det blir att cykla fler gånger i sommar och jag ska försöka hålla mitt eget löfte om att cykla 2 ggr i veckan minst, så långt det går.

 

Nästa vecka så nalkas min 25e födelsedag och tills dess har vi väl tänkt baka bullar och sådär. Fika hos mig alla som är sugna! Inga presenter behövs, men det är alltid roligt att få! Haha

 

Nu närmast så har vi lördag, den 22a Maj 2010!! OCH DÅ ÖPPNAR DISCGOLFBANAN!!!

Jag, Jocke och Jesper kmr att hänga på låset där vid kl 10 och sedan ska vi gå MINST 3 rundor.

Annars blir jag besviken! JÄVLAR så roligt vi ska ha det! Detta har jag längtat efter länge nu och jag är minst sagt taggad inför lördagen! Den enda personen som kanske knäcker mig i att tagga skulle väl vara Jocke som idag under fredagen hoppade på en buss ifrån Norge där han jobbar för att åka hem till Sverige över helgen för att spela just Discgolf! Starkt jobbat mannen! Ska bli roligt att göra det bästa man kan av tiden! ;D

Alla möjliga väderstationer och tidningar hotar med "lättare regn" imorgon men vi har redan bestämt oss. Imorgon så smäller det! INTE äckligt! Vi ses på banan!

 

Hoj


RSS 2.0