Kärlek! Det stora speciella i våra liv...

Enligt många är kärleken drivkraften i våra liv... att utan kärlek så skulle vi inte kunna fortsätta. Jag är en av dom som tror det. Men vi skall inte glömma att det finns flera olika typer av kärlek. Kärlek för den speciella i ens liv... det finns kärlek för syskon. Det finns kärlek för ens vänner, för ens föräldrar. För ens favoritsyssla! Det finns mycket kärlek i världen, bara man tittar sig runt lite och öppnar ögonen.

 

Har man tur så hittar man den där speciella personen. Den man vill leva med, gifta sig med, göra allt med! Vilket för oss till förlovningen. När är det rätt att förlova sig? Alla känner ju någon som har förlovat sig "lite snabbt"? Jag har varit förlovad förut. Hon och jag hade haft en relation i 2 år innan vi bestämde att det var tid. Det kändes bara rätt då. Det var länge sedan nu och allt ligger långt bakom mig. Saken är den att man kan inte känna hur det känns för andra! Så enkelt är det!

 

Nu har jag träffat Carro. Jag vet inte allt, men jag vet att det känns rätt och jag är otroligt spänd över vad framtiden har för oss som par! För nu är vi banne mig förlovade! Puss älskling :)


Idag har jag ont..

Sov sådär lite extra länge idag tack vare helgens LAN så idag vaknade jag upp med en sån här... vilnings-värk i kroppen. Ni vet när man vilat för länge och blir alldeles slut i kroppen av de. Speciellt nacken känns jobbig. Det är bara att inse att man är inte ung längre. Fast jag har inte hunnit bli så gammal än heller... inte som MICKE som fyllde 25 i fredags! Han är gammal ooooj ooooj.

 

Enligt a-kassan så går dom igenom papperen man lägger i deras postlåda varje dag. Så idag ska jag ha mina pengar... dock så finns det inget spår av några pengar när jag loggar in på min bank. Ibland undrar man om dom själva varit arbetslösa någon gång. Jag är också på väldigt dåligt humör idag... faktum är att jag är jävligt arg. Men jag orkar rent inte sitta här och... hålla på. Skulle va jävligt tacksam om jag kunde få mina pengar till imorn för då ska jag hälsa på min älskling Carro.

 

Bara att hoppas! Hungrig är jag också... kan inte nån komma hit å laga mat åt mig? Det skulle vara en fin gest! Jag lova att du skulle få minst 1 kram. Nää nu orkar ja inte sitta här just nå mer.. lycka till allihop.


En bra helg och ett ansikte rött...

En bra helg var det :) Älskling höll hus hära och tog med sig sin syrra Tessan :) Vi var på hennes simtävling och jävlar va hon kunde simma :P Tror hon skulle hinna 2 vändor innan man hinner 1 själv med tanke på den utsökta tekniken man utöver själv. Jag ligger väl ungefär och plaskar på hund-sims-nivå i jämnförelse.

Mycke trevligt var det iaf och då har man fått vara på en sån tävling! Något nytt att stoppa i bagaget.

 

Och varför lyser ansiktet rött då? Ja ni kanske minns mitt utspel om att Mia letar hus och har tänkt flytta ifrån mig utan att fråga mig först. Men det visar sig att det inte är säkert dom flyttar härifrån för dom söker hus i Kåge! Haha! Vem kan klandra mig liksom? Vem fan söker hus i Kåge? :P Näääe jag skojar bara Mia, Kåge är ju grymt!

 

Vad hände idag och igår då? Jo igår kväll vid 20:30 nån gång fick jag för mig att jag skulle dra till Micke en sväng. Slutade med att vi såg film och snacka skit till sent, för sent skulle man nästan kunna säga. Vi vaknade upp idag och började "frukost" med att dra på Restaurang Tipset! Inte äckligt! Stekt fläsk med kokt potatis och löksås. Uj uj uj... där kan vi snacka belåtenhet. För att inte tala om det alltid så trevliga bemötandet från personalen! En fröjd att börja dagen med minst sagt.

 

Drog hemåt vid kl 16 eller någonstans därikring... fick stå och köa en stund på E4an för att de hade varit en olycka mellan Skell och Kåge. 2 Bilar var inblandade och om jag skulle bli tvungent å gissa så skulle jag säga att det var ett klantigt filbyte som orsakade det hela och kön hann inte bli så lång innan dom drog igång trafiken igen så.. sen har jag som bara suttit och slöat lite hemma. Pratat med älskling flera gånger i telefonen idag också :)

 

Just det! Sen ville Mia ha hjälp med att fixa in Windows 7 så jag är på väg dit nu. Det var nog allt! Gonatt muppar! M'na m'na! Duu duuuuu du dudu!


Sagan om oraklets återkomst

Egentligen var det ju bara en 1-dags händelse att oraklet svarade på frågor men farsan komme med en intressant idag så jag bestämde mig för att göra ett undantag!

 

Fråga

"Man brukar ju tala om att göra det omöjliga möjligt, då bör väl det betyda att man kan göra det möjliga omöjligt också?? Vad betyder det? Vad blir konsekvensen av det?"

 

Kan inleda med att berätta att, som du kanske anat, så har denna fråga dykt upp förut i historien. Ett annat orakel (misslyckat ska jag tillägga) vid namn Gunde Svan försökte t.ex besvara denna fråga med "Ingenting är omöjligt!". Dock missuppfattades innebörden av detta och det är inte något vidare svar på själva frågan.

 

Henry Ford gjorde ett tappert försök med detta citat: "Whether you think you can or whether you think you can't, you're right." Fel fel fel. Helt uppenbart ett försök att bara kläcka ett fint citat från Fords sida. Dessutom var han inte ens ett orakel. Vilken idiot.

 

Men idag!! Så ska ni få svar på frågan. Jo det är ju som såhär va...

Det finns saker som är omöjliga och det finns saker som är möjliga. Det är fullt möjligt att göra något omöjligt möjligt, och det är fullt möjligt att göra något möjligt omöjligt. Att göra något omöjligt möjligt som man brukar prata om är inte någon bedrift egentligen. Det är bara fullt möjliga saker som folk tror är omöjliga, och därför gör man det omöjliga möjligt. Att göra det möjliga omöjligt är dock ingen simpel procedur! Det krävs 36g guld, 16g silver, 49 L vatten, 2 bitar bark från Archontophoenix alexandrae (ett träd i Afrika), 8 kanelstavar (valfri storlek), en sten från en vulkan och 43ml mjölk från en helvit ko.

 

Hur du sen bär dig åt för att göra det möjliga omöjligt tänker jag dock inte gå in på p.g.a de digra konsekvenserna det kan medföra. För du kan nämligen inte välja vad du vill göra omöjligt.

Betänk dig t.ex att helt plötsligt inte kunna prata. Något som var fullt möjligt före det blev omöjligt. Men du kan ge dig fan på att folk har provat förr ändå.

 

Att på riktigt göra det omöjliga möjligt är inte heller någon enkel procedur, och det tänker jag inte heller avslöja hur man gör, p.g.a folks dumhet när det väl kommer till kritan. Hur tror ni egentligen myter om bergstroll och enhörningar uppstod? Just det! Och vem har dom hjälpt? Inte en jävel.

Hoppas detta svar kan lugna dig lite och på återseende! *klick*

 

Missade ju att skriva igår så det blir en snabb genomgång först. Vaknade, åt, Ola kom förbi, vi spelade xbox och jag la mig.

Vad har hänt idag då? Inte något speciellt direkt. Lagade en middag som var något slags... ihopkok. 5 köttbullar, 2 grillkorvar och kanske 100g pommes. Allt i stekpannan bara! Gott var de också. Mest taggar jag inför imorn när Carro ska komma hit :) Vet inte om hon kommer att komma själv eller ha med sig en kompis. Det får jag veta ikväll tydligen? Har hon sagt dom 3 senaste kvällarna :P Då ska vi ta och se lite film med Ola och Vickan på kvällen och förstås tagga inför lördagen och söndagen då hon ska tävla.

Sen la hon ut ett önskemål om att vi ska försöka spara till en resa. Visst säger jag. Skulle vara roligt att få fara utomlands! Denna mytomspunna plats jag aldrig varit på!

 

Näe! Nu orkar jag inte skriva något mer. Ha en bra kväll och helg allihopa! Over and out.


Vilket dilemma!

Jaa det är ett mysterium hur jag ska lösa den här smeten. Det är något man frågar sig lite då och då. Ibland är det lätt att svara på och ibland jäävligt svårt, som idag.

En fråga som obesvarad kan följas utav fatala kosekvenser, t.o.m döden. Hur ska jag göra?

Jag vet inte! Jag vet inte alls! Jag vet inte... vad jag ska göra till middag idag?

 

Lite sugen var jag även idag på omelett. Men det åt jag igår och det känns lite halverst att göra samma mat igen. Alla vet ju att omväxling förnöjer. Samtidigt så vill jag ju inte att äggen ska bli gamla så det är lika bra att försöka äta upp dom. Vi får se vad jag bestämmer mig för i slutändan?

Man måste ju äta!

 

Vad händer annars idag då? Jaaa inte mycket skulle jag tro. Ska nog sitta hemma, kanske läsa klart Lemmy Kilmisters bok White Line Fever. Har lagt den på is några dagar nu men den är ju ganska intressant så jag vet inte alls varför det blivit så. Det är lustigt hur det blir ibland!

 

Läste till min fasa i Mias blogg att hon funderar så smått på att flytta ifrån kåge. Dom ska tydligen ha visning på radhuset imorgon. Vad tycker vi om att hitta på sånt utan att rådfråga mig först? Nää det tycker vi inte alls om! Då blir jag ju ensam i kåge igen. Nog för att jag har inte alls hälsat på så mycket som jag känner att jag borde ha gjort. Man börjar som sagt bara sakna saker när det redan är för sent. Lustigt att det är så! Men men, jag har ju fortfarande Ola iaf! Han sviker då minsann inte kåge! Hehe. Det blir vi som äger kåge hädanefter Ola! Inte äckligt!

 

Meddelande till Mia ifall du läser detta! Mer om Putte!! Haha :P

 

Näe... nog svamlat för dagen! Ha det bra alla 3 där ute som läser detta ;D


Restaurant deu' Tipp'uuh!

INTE ÄCKLIGT PÅ RESTAURANG TIPSET! Åter senare ;D

 

Å INTE ÄCKLIGT VAR DET!

Som herr Frithioffson så fint uttrycker det, deras Bacon och Broccoli gratäng va bara *mmmmmmm* Fick gommen å resas som ett gotiskt kyrkvalv. Åhåhåååå! Inte äckligt!

 

Deras alternativ för dagen var laxpudding och jag ångrar stort att jag inte tog "lite av varje" när han fråga vad jag skulle ha. Men jag kom på de först när jag hade börjat äta och jag blev för feg för att gå å fråga om jag kunde få smaka ur den också.

 

Kommer inte ihåg va han heter men en av dom som jobba där känner jag igen från någonstans, och det irriterar mig nå så grymt mycke för jag kan inte för mitt liv komma på vars jag har sett honom förut. Jag har en svag känsla av att han stod och skällde ut någon, antingen mig eller någon jag känner.

Men det är tydligen inte hans grej riktigt så dom avfärdar det. Tydligen kände han igen mig också! Rackarns bananer också... varför blir det sådär ibland?

 

Annars idag då? Jag lämnade in papper till försäkringskassan så mina pengar ska komma i tid denna månad. Sen så såg jag till att Micke fick bli försenad första dagen tillbaks till jobbet. Varsågodaaa! Det var så lite me ol' matey.

Var förbi en sväng på Metso också och hejade lite på mina gamla arbetskamrater. Det stället förändrar sig inte i första taget. Inte folket heller för den delen! Hehe

Sen så tog jag hand om lite disk och gjorde omelett! Åhåhååå! Det är väl ungefär så mycket "spännande" som har hänt idag. Ställ gärna frågor om det är något som är oklart.


Show and tell! Starring: Goooood! WOHO!

Jajjemän, som titeln lyder så svarar gud på frågor direkt. Via mig. Har ni något ni alltid har funderat över? Idag är dagen du kan ställa frågan!

 

Fråga

Vi börjar med en fråga en liten pojke kallad SimoRn skickade in. *Humenä humenä huuuuum* Vars kommer pengara i Killing Floor ifrån? *Huuuum* Gud svarar:

 

*ahem!* Aaaaah pengarnaaa. Ja det är klart det är svårt att lista ur för vanliga dödliga som er men såhär ligger det till. Ni kanske har tänkt på att kvinnan som öppnar upp shoppen pratar med en under varje våg? Och att hon byter handelsbod varje runda? Det är för att hon tittar på allt ni gör varje våg. Hon har utvecklat ett tunnel-system på varje karta som gör att hon kan röra sig fritt mellan handelsbodarna och även bevaka vad som händer "där ute".

 

När dom smittade först dök upp i världen av Killing Floor så var hennes familj en av dom första som drabbades. Hennes man och hennes 2 söner vart brutalt styckade och uppätna av en Motorsågs-gubbe (Scrake), vilket gör att hon sitter på ett onormalt hat gentemot dom smittade. Hon bestämde sig för att göra vad hon än kunde för att hjälpa till i kampen emot dom och rustade för strid. Men en gammal syn-skada från när hon sydde en tröja plus faktumet att hon har en extrem musarm, förhindrade hennes kamp.

 

Helt på egen hand så började hon då gräva sitt tunnel-system och utvecklade även ett penga-system. Närhelst en grupp "exterminatOrz" befinner sig i närheten så håller hon räkning på vem det är som fragglar omkring och bedömer hur mycket "pengar" denne tjänar in. Sen kan man då använda "pengarna" i hennes affär vid valfritt tillfälle! Man kan alltså säga att hon ÄR gud. Hoppas detta besvarar din fråga SimoRn! God out. *click*

 

Fråga

Mikkeybee har skickat in! *Humenä humenä huuuuum* Vad händer om man sviker korset? Alltså den allsmäktiga taktiken i Killing Floor invented by Henkebitch? *Huuuum* Gud svarar:

 

*ahem!* Aaah du tänkte så. Straffet för att falla ur den episka formationen korset är inte så ödesdiger som man kan tro. Utan det funkar såhär: Vid ett enkelt tillfälle då du handlar fel och bryter formationen så kan man säga att det är Strike one. Du har 3 Strikes precis som i baseball.

 

Ifall du dör p.g.a att du bryter formationen så tas dock denna strike bort. Det har att göra med mitt förvrängda sinne för humor, fråga inte. Men om du överlever så är det Strike one.

 

Vid Strike 2 så ljudar jag dock en varning. Vid strike 3 däremot! Då är du död fast du inte vet om det faktiskt. Den dagen du precis släppt tanken på att du har dragit på dig Strike 3 så kommer straffet. Först förlorar du förmågan att se och höra, sen sätter jag dig i en mycket skön fotölj där du får "se" nästa årets lotto-vinster 48 timmar i sträck. Vetskapen av detta kommer göra dig bortom galen. Sedan tar jag fram mitt lillfinger och ger dig en puff på hakan och sen sätter jag tillbaks dig i din vardag igen! EVIGT FÖRÄNDRAD MOHAHAHAAAA!

 

Vill även påminna om att det står i mitt "License Agreement" att jag reserverar mig för eventuella förändringar i straffet ifall jag kommer på något ännu otäckare. Hoppas detta har besvarat din fråga. God out *click*

 

Fråga

Mikkeybee har skickat in! *Humenä humenä huuuuum* Vart tar ljuset vägen när man släcker lampan? *Huuuum* Gud svarar:

 

*ahem!* Intressant fråga. Inte lätt att ge ett svar så att folk förstår! Men jag ska göra ett försök.

Först vill jag att du ska börja med att också ställa dig frågan: Vart tar mörkret vägen när man tänder lampan? Svaret är mer uppenbart än vad du tror: Ingenstans!

 

Denna värld vi känner som universum är egentligen uppbyggd på endast ljus och mörker och allting har sin plats och balans i tiden. När du tänder en lampa så öppnar du i själva verket en port till ett paralellt universum där du kan "avhysa" mörkret med ditt "ljus". Så när du släcker lampan så river du isär detta paralella universum och det ser ut som att ljuset "tar vägen någonstans". I själva verket så existerar både ljus och mörker på samma plats, hela tiden.

 

Eller till gemene man: Ner i kakburken. Du skulle bara våga titta efter! Hoppas detta besvarat din fråga. God out *click*


Wall of text, hårdrock och genialiska tankegångar.

En liten gnutt kom flygandes å grät i mitt öra om att jag inte hade stycken i min blogg. Vet inte varför det blev så men efter jag hade bytt tema till min blogg så blev det så av någon anledning. För att före så var det fina stycken som det är nu... men skit i det!

 

För att komma in i stämning för dagen så tycker jag du ska lyssna på en old classic under tiden du läser!

Råder dig att ta denne!

Jepp jepp, som Jonas en gång så klokt sa i min förra blogg så ska vi nu bege oss tillbaka till kågeskolan, denne eminenta läroplats som har fostrat många av vår tids stora tänkare.

Någonting i mig längtar efter den gamla bekymmerslösa tiden då allt som var viktigt var att se skum ut och lyssna på hårdrock. Thoose were the days... Men nu har man vuxit upp och blivit en äldre skummis som lyssnar på hårdrock. Ångrar ingenting dock! Skulle jag ångra något så vore jag ju dum, för då hade jag aldrig befunnit mig där jag är idag. Denna underbara tid i mitt liv full med kärlek och vänner som betyder mycket för mig. Kan det bli bättre?

 

Fick nyligen nys om att det skall ätas middag hos farsan imorgon för att lillebror då åker iväg för att "bli en man". Han ska alltså rycka in i lumpen, något som jag aldrig fick göra i hans ålder. Lite synd men samtidigt... vet inte om jag hade haft så stor nytta av att ha gjort mitt för landet. Hade bara skjutit (mohaha) på andra saker i mitt liv och jag hade än en gång inte befunnit mig där jag är idag!

 

Vad händer idag då? Int myche skull 'i tro. Ska väl snart pallra mig till köket och slänga in min TUPPERWARE (eller hur fan det stavas) UTAN GAFFEL. I den finns korv, wook-grönsaker och fullkornspasta från min gourmé-middag som jag slängde ihop igår. Rester IS THE SHIT! Sen blir det väl troligt sitta en stund framför datorn och pilla, kanske försöka förvränga till bloggen så den blir lite finare? Vem vet? "In case I don't see ya! Good Morgning, good day and good night!" - Truman Burbank (Truman Show, film från 98.)

 

Kväll

Tjoho igen! Tagga kommande fredag för då kommer Carro! Inte äckligt! Hon skulle ha tävling i skehamn den helgen så att. Då ska man väl måsta vara där å klappa händerna. Sen kanske hennes kompis Jessica skulle följa med, så då får jag inte Carro för mig själv. Men men, inte hela världen. Vi lär väl få tid för oss själva andra gånger i så fall.

 

Vad har jag gjort ikväll då? hittils har jag väl mest sprungit omkring i den mörka världen av Killing Floor och dödat zombies. För er som inte känner till Killing Floor så kan jag förklara det som så att man är ett gäng vänner på max 6 personer och det enda spelet går ut på är att döda allt som rör sig och överleva medans du gör det.

 

Du börjar med en enkel rambo-kniv, en liten 9mm pistol, en svets och ett stort paket första-hjälpen. Har du tur så kan du hitta ett vapen liggandes någonstans men räkna inte med det. Varje gång du blåser huvudet av en zombie så får du samtidigt en trivsam summa pengar som tycks komma ifrån... jag vet inte? Gud kanske?

Pengarna kan du sen använda mellan varje "våg" av zombies för då är det en kvinna som öppnar upp en handelsbod och som säljer diverse roliga saker för att underlätta dödandet till nästa våg. Lättsam underhållning men det blir lite repetivt efter ett tag. En extraordinär sak i detta spel är dock svetsen! Mången gång har den räddat mig genom att skärma av ena dörren så dom endast kan komma ifrån det andra hållet. Det lustiga är att så länge det är en dörr du kan öppna och stänga så kan du svetsa igen den. T.o.m om den är gjord av trä. Undra vad trä-svets-licensen går lös på ifall du vill ha den i börsen?

 

Nog svamlat! Det enda jag egentligen ville säga var att taggah nästa fredag!!! För då kommer älskling! ;D

 

Kväll 2

Kände att jag vart sugen på nått men hade som inget hemma. Så jag bestämde mig för att göra lite is-té. Står ute på kylning nu! Nicht ECKLISCHEN! (Inte äckligt på hitte-på-tyska) Blire nå Killah Floe eller!?!?

 

Natt

Seegt... mitt is-té börjar kallna iaf. Men om man kanske skulle ta och lägga sig? Frågar min Magic 8 Ball: Don't bet on it. Neeehepp... jaaamen då får jag pyssla vidare då. Ha en mysig natt dudes and dudettes!


Guuuuu förbannat...

Fick ju påtryckningar från alla möjliga håll från fans världen runt om att jag skulle starta en riktig blogg så då får ni väl som ni vill da! Vad gör man inte för fansen så att säga?

 

Fortfarande så vill jag hävda med bestämdhet att det händer för lite intressanta saker i mitt liv för att folk ska gilla att läsa om det men visst... med lite fantasi och skruvade detaljer så kan ju även det mest tråkiga bli roligt. Med det sagt så tänkte jag göra ett litet hopp tillbaka till Torsdagen.

 

En helt vanlig torsdag bortom uttråkad bestämde jag mig för att det var dags att städa upp lite. Carro for ju hem i Onsdags efter att ha varit hos mig ganska många dagar och efter jag skjutsat henne till bussen så drog jag till Micke och chillade lite film med han och Jilda till kl 2 på natten. Så det vart inte städat nånting den dagen. Men åter till torsdagen! Bestämde mig för att diska lite under tiden jag fräste bacon i pannan, och det var då jag upptäckte vilken hårding jag är! För då hände det magiska! Jag diskade ihjäl en tallrik. Jepp jepp... och inte på något löjligt vis som t.ex "Ooj... jag tappa den." utan jag höll den i ena handen, tryckte med diskborsten med andra åsså bara *CRACK-A-LAACK* rätt av på mitten! Jag vet helt enkelt inte min styrka! Ajjemäään ;) Sen kan man ju va en sur petnoga paragraf-ryttare och fundera ut teorier om att tidens tand hade tagit ut sin rätt eller att det redan fanns en spricka i den. Men jag tycker vi nöjer oss med att jag är en grym hårding som helt enkelt får reglera min styrka när jag utövar "mänskliga aktiviteter".

 

Hände något spännande under fredagen då? Klart det gjorde. Tror jag börjar historien med natten till fredagen då jag vid 01 tiden någon gång kände att jag vart ohälsosamt hungrig. Hade som inget enkelt hemma så jag bestämde mig för att slänga ihop lite prinskorv och pasta sådär på kvällskvisten! Som vanligt när jag gör mat åt mig själv så hällde jag över allt i spaghetti-pannan för att spara disk. Sen så började jag äta. Och det var då fan själv det där för efter all möda så kände jag nästan direkt jag börjat äta att jag blir illamåendes av maten. "Perfekt!" tänkte jag, då hade jag ju korv & spaghetti till brunch på fredag. Så jag slängde in hela pannan i kylen bara.

 

Fredagen verkade bli en helt vanlig dag och jag sken riktigt upp när jag kom på att jag hade färdig mat i kylen. Skuttade glatt iväg med armarna slängandes längs sidan likt en liten skolflicka. Men någonstans mellan vardagsrummet och köket så tappade jag hjärnan. Kläckte inte en av mina bästa idéer så att säga. Öppnade kylskåpet och där stod ju kastrullen och såg så god ut. Sen komme lat-djävulen i huvudet och började skrika om disk och elände. Så jag ställde mig alltså frågan: Kan jag värma kastrullen i micron? Mitt resonemang sträckte sig inte allt för djupt. Jag tänkte som så att: Jamen den har ju stått på plattan och varit 200 grader flera gånger så det borde ju inte va några problem att köra den i micron en liten stund? Eller? Även fast jag hörde en varningsklocka någonstans långt där bak så konstaterade jag fort att det borde inte bli några problem! Så jag slängde in alltihop, körde igen dörren och blippade in 3:30 och tryckte start. Sen gick jag på dass! När jag kom ut från dasset så kände jag dock att det luktade minst sagt dåligt i köket. Vid det här laget hade "lat-djävulen" förvandlats till "dum-djävulen", ni vet han som kommer och skrattar åt en i ens eget huvud för att man ha gjort något uppenbart dumt. Pannans handtag OCH gaffelns handtag (jepp, gaffeln följde med den också) är ju omgivna av plast. Dock så hade det inte börjat smälta så ingen större skada skedd. Tog bara en stund att vädra ut doften av gift ur köket. Och vad gjort ja ve mat'n då? Ja den åt jag upp, smakade precis som vanligt. Slutet gott allting gott antar jag.

 

Nu orkar jag inte dela med mig av nå mer så ha en bra natt era jävlar!

 

Dagens låt!

/Henkebitch


RSS 2.0